Bovenkastjes en keuring

Deze week in de avonden hebben we even twee bovenkastjes voorbereid. Deze komen boven het bed hangen. Uiteraard zitten hier ook weer ledstrips in. Vrijdag hebben we de bus op hoop van zegen naar de keuring gebracht. Daar wordt ook het gewicht bepaald voor de wegenbelasting, daarom hebben we de kastjes nog niet gemonteerd. Hij werd gewogen op 2320 kg. Best netjes! Helaas werd de bus afgekeurd. Hij was te onbewerkt en we hadden een kritische keurmeester. 4 afkeurpunten waar we aan moeten werken:

1. Achteruitkijkspiegel ontbreekt. Aangezien we ruiten in de achterdeuren hebben geplaatst en hij op geel kenteken komt, is een achteruitkijkspiegel verplicht.

2. Het tafeltje ontbrakā€¦ Dat is een beetje dom van ons.

3. Op het bed moesten matrassen liggen en een lattenbodem. We hadden er een luchtbed op gelegd, wat bij de campulance destijds geen probleem was.

4. We hadden het bankje uitgeschoven en vast gemonteerd in de lengte richting in de hoop op 5 zitplaatsen op kenteken. Helaas moest het bankje ingeschoven en kon slechts 1 zitplaats opleveren. Wel op de voorwaarde dat er dan ook stoelbekleding op zou zitten.

We kunnen merken dat door de toegenomen populariteit de eisen de afgelopen jaren toch wat scherper zijn geworden. Helaas, was te proberen. 17 april hebben we de herkeuring, dan moet het helemaal goed komen.

DSC03637

DSC03638

DSC03639

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *