Interieur aftrap

Nadat we donderdagavond de wielbakken hebben bekleed, konden we vandaag aftrappen met het interieur opbouwen.

DSC03594

DSC03595

Toen we het eerder gebouwde bedframe wilde terugplaatsten, kwamen we tot de conclusie dat die helaas niet meer paste nadat de flares afgewerkt zijn. We kregen hem er niet meer ingedraaid, waardoor we 1 hoek even eraf gezaagd hebben. Deze gaan we later weer repareren.

DSC03596

Vandaag wilde we starten met de tussenwand tussen het bed en de keuken. Doordat de wanden en het plafond krom lopen, kost dit nog veel tijd met het maken van mallen. Ook het bepalen van hoe we het deurtje het best kunnen installeren, kostte even wat aandacht. Maar het resultaat mag er zijn! Al kwamen we snel tot de conclusie dat het bed wel erg hoog is. Dat willen we oplossen door onder de keuken een stevige lade te bouwen waar hale liters blikjes in passen, met een stevige afdekplaat, om die als opstapje te kunnen gebruiken.

DSC03603

DSC03604

DSC03600

Vervolgens konden we verder met het keukentje. Deze kan gewoon haaks worden gebouwd, dus daar kwam ineens behoorlijk wat tempo in. Het frame aan de voorzijde is de basis van het binnen framewerk. Daar zie je strak in principe niks meer van.

DSC03597

DSC03599

Eén reactie

  1. Henny Helmig

    Zo, stevig doorgegaan dit weekend! Ziet er fraai uit. Het lijkt dat het keukentje voor deur staat op de foto. Dat klopt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *