Ending Armaflex, flare en plafond

Vandaag hebben we de laatste flare ook bekleed met Armaflex. Nu is de bus eindelijk afgeïsoleerd. Heerlijk! Tijd om te beginnen met opbouwen. Vanaf nu gaat alles zichtbaar zijn dus gaan we nog kritischer te werk. Robin is vandaag zeer geduldig geweest om frames uit te vrezen tegen de flares aan en Lisette Is geduldig aan het tekenen geweest om een super strak plafond uit te tekenen. Het resultaat mag er wezen! Rolling on the floor laughing

De laatste flare die nog geïsoleerd moest worden:

DSC03546

En nu is hij geïsoleerd en een mooi frame er omheen gebouwd

DSC03563

DSC03561

Eerste deel van het plafond erin. Meteen natuurlijk flexbuis getrokken voor de verlichting. Daar moet je tussendoor ook alvast over nadenken. Vooral het kleine plaatje rechts koste veel tijd en geduld. Deze sluit aan op het hemeltje. Waar het hemeltje afbuigt begint de uitdaging. Daar lopen allemaal rondingen en bogen. Zo trots op hoe strak die plaat is geworden!

DSC03564

Plafond de vorige vanaf de andere kant genomen. Zoals je ziet missen er nog een paar tengels achter het dakluik.

DSC03557

Hier hebben we de tengel achter het dakluik geplaatst en ook het zwevende deel voor het dakluik voorzien van een dwarsbalk met 2 kleine stukjes tengel.

DSC03560

En het gehele plafond hangt erin, ook de lampjes passen precies in de gaten! Laughing out loud

DSC03565

Plafond af, vanaf achterzijde.

DSC03566

Bus overzicht vanaf achterzijde. Met het plafond erin en de frames rondom de flares zie je nu echt de opbouw van de camper ontstaan. Vanaf hier voelt het allemaal echt echt. Dit gaat zo mooi worden!

DSC03567

Eén reactie

  1. Wooooooooooow…………………. Hard gewerkt, jullie kunnen zeker trots (op jezelf) zijn om hetgeen al bereikt is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *